NOTRANJE OBLIKOVANJE

Model I‑PACE na novo definira klasično ravnovesje vozil Jaguar med športnim značajem in razkošno izdelavo.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Brezhiben spoj prednosti sodobne tehnologije, izjemne prostornosti in umirjenosti. Zasnova notranjosti je popolnoma čista, brez odvečnih dodatkov, ponaša pa se z otipljivimi značilnostmi in elegantnimi linijami.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZKOŠNO OZRAČJE

Po celotni notranjosti se nizajo elegantno izdelane podrobnosti, ki krasijo razkošno ozračje v kabini. Obkroženi boste z bogatimi in elegantnimi zaključnimi obdelavami elementov in izjemnimi kontrastnimi dvojnimi šivi, ki le še poudarijo osupljivo prefinjenost notranjosti. Ponoči pa razkošna osvetlitev v beli barvi vse naštete podrobnosti le še poudari.

SKRITI KOTIČKI

Središče notranjosti modela I‑PACE je elegantno oblikovana sredinska konzola. Edinstveno oblikovanje vam pade v oči, takoj ko odprete vrata vozila I‑PACE.

RAZIŠČITE PRAKTIČNOST
SEDEŽI
ŠPORTNI SEDEŽI
Strokovno oblikovani športni sedeži vozila I‑PACE vas mehko objamejo in podpirajo pri vsakem zavoju, na voljo pa so v celi paleti materialov in v različnih barvah. Za dodatno udobje se ponašajo tudi z možnostjo ogrevanja in hlajenja.
SEDEŽI PERFORMANCE
Sedeži Performance, ki so na voljo kot dodatna oprema, so izdelani popolnoma v duhu športnih avtomobilov. Krasijo jih najbolj kakovostni materiali, pri dinamični vožnji pa zagotavljajo še dodatno bočno oporo.
TIHA PREFINJENOST

Kabina predstavlja mirno zavetje pred zunanjim svetom. Izjemno dodelana umestitev zmanjšuje zvok motorja, ostre oblike zunanjosti pa zmanjšajo hrupe, ki jih povzroča veter.

AKUSTIČNO LAMINIRANO STEKLO

Vozilo I‑PACE omogoča prefinjeno, mirno vožnjo. Da bi v kabini zagotovili čim manj hrupa, smo pri modelu I‑PACE sprednja vrata in vetrobransko steklo opremili z akustično laminiranim steklom, ki zmanjšuje hrup iz okolice.

OGLEJTE SI FILM
yt:ohO5fY_9kQs

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

PRILAGAJANJE TEMPERATURE V KABINI 
Notranjost vozila I-PACE lahko vnaprej ogrejete ali ohladite na daljavo z aplikacijo za pametne telefone Jaguar Remote in si tako že pred vstopom zagotovite želeno temperaturo. Če navedeno storite, medtem ko se vozilo I-PACE polni, boste idealno temperaturo dosegli, ne da bi trošili energijo baterije, in tako ne boste zmanjšali dosega vozila.
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5
Ionizacijska tehnologija nanoe™ izboljšuje počutje voznika in potnikov. Ko v avtomobilu pritisnete tipko PURIFY, bo posebej zasnovan filter pritegnil in zajel drobne delce iz zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah. To stori z ionizacijo delcev v kabini, ki pritegne in nevtralizira morebitne onesnaževalce zraka.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA