TEHNOLOGIJA V VOZILU 

Brezhibno umeščene tehnologije omogočajo preprost nadzor vozila I-PACE in z njim povezanih naprav. 

Vozilo I-PACE omogoča enostavno povezovanje, tako v avtomobilu kot zunaj njega. Informacije so na voljo na različnih zaslonih in prek vašega pametnega telefona. Vse, kar potrebujete, je vedno blizu.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PIVI PRO

Sistem za informacije in zabavo PIVI PRO vam bo domač, kot vam je domač vaš pametni telefon. Ključne informacije, kot so navigacija, mediji in stiki, imate na dosegu prstov.  

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SERIJSKA POVEZANOST
POPOLNOMA NOVA NAVIGACIJA 
Zagotavlja posodobitve prometa v realnem času in dostop do polnilnih mest v živo. Informacije o parkiranju in parkirnih mestih so dostopne, četudi povezava ni na voljo. Vse je prikazano v izjemnih 2D- ali 3D-podrobnostih, glasovno vodenje pa se samodejno utiša na že znanih poteh. 
PAKET ONLINE
Vaše potovanje bo še bolj povezano. Paket Online omogoča, da imate vse, kar potrebujete za svojo pot: spletne medije, vremenske napovedi, podatke koledarja in zanimive kraje na dosegu roke. Sporočila lahko celo narekujete, zato ste popolnoma osredotočeni na vožnjo.
DOSTOPNA TOČKA WI-FI S PAKETOM PRENOSA PODATKOV<sup>1</sup>
Vključuje prenos podatkov 4G, vgrajen v vozilo I-PACE, dostopna točka Wi-Fi, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča dostop do interneta v avtomobilu. Če je dostopna točka Wi-Fi omogočena s paketom prenosa podatkov, boste lahko ostali v stiku s prijatelji in družino ter se zabavali ob prenosu videoposnetkov. Tudi ko ste na poti, kamor ne zavije veliko ljudi. Dostopna točka Wi-Fi uporablja zunanjo anteno za kar najboljšo povezavo.
OGLEJTE SI FILM
yt:u6g4p3NoKfI
APLIKACIJA ZA DALJINSKI NADZOR REMOTE
Ostanite povezani z vozilom I‑PACE. Aplikacija Remote, ki je združljiva z večino pametnih telefonov Apple ali Android, omogoča, da ste na tekočem in da so vam vedno na voljo ključne informacije o vozilu, kot so razpoložljivi doseg, stanje in hitrost polnjenja ter stanje vtikača.
PAKET SMARTPHONE
S paketom Smartphone je interakcija s številnimi aplikacijami prek zaslona na dotik v vozilu I‑PACE preprosta in intuitivna.
VARNOSTNI SLEDILNIK
Uporablja sledilno tehnologijo in vas opozori na poskus kraje vašega vozila, hkrati pa centru za sledenje ukradenim vozilom sporoči njegovo lokacijo. Varnostni sledilnik Pro3, ki je na voljo kot dodatna oprema, predstavlja nadgrajeno različico in pošlje opozorilo ustreznim organom, če je bil vaš avto ukraden z nepooblaščenimi ali ponarejenimi ključi. Vključuje naročnino na storitev v času trajanja jamstva za vozilo.
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Za pomoč pri zmanjšanju odvračanja pozornosti vam prikaz na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije, kot sta denimo hitrost in smer potovanja. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti.
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
Interaktivni voznikov zaslon z 12,3-palčnim zaslonom visoke ločljivosti prikazuje pomembne informacije o vožnji, vključno s celozaslonsko navigacijo z zemljevidi v tridimenzionalni tehniki, in to natanko takrat, ko jih najbolj potrebujete. Visoka ločljivost zagotavlja jasnost, prefinjeni mehanizem obdelave pa nemoteno premikanje in dodelane slike.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AVDIO 
Naj vaša glasba oživi. Izberite si enega od dveh zvočnih sistemov, ki so jih izdelali britanski strokovnjaki podjetja MeridianTM. Izjemen zvočni sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo treh polj (TrifieldTM) vam prek 16 zvočnikov in nizkotonskega zvočnika pričara polnost in jasnost zvoka, ki ga lahko slišite pri nastopih v živo. Zvočni sistem MeridianTM, ki je serijsko nameščen v model I-PACE HSE, zagotavlja najboljšo zvočno izkušnjo.
STORITEV JAGUAR IGUIDE
Aplikacija iGuide znamke Jaguar vam ob pomoči najnovejše tehnologije razloži vse funkcije, ki jih morate spoznati v svojem vozilu I‑PACE. Deluje tudi kot mobilni priročnik za lastnike vozil, zaradi katerega boste imeli vse odgovore vedno na dosegu roke.
PREVZEMITE APLIKACIJO

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1 Velja načelo poštene uporabe. Standardna enoletna naročnina.
2 Vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.
3 Za funkciji varnostni sledilnik in varnostni sledilnik Pro boste po uvodnem obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec, potrebovali naročnino. Le v kombinaciji z možnostjo Remote in mobilno povezljivostjo.

Določene opisane funkcije so lahko del dodatne opreme. Glede razpoložljivosti se posvetujte s prodajalcem vozil Jaguar. Nekatere funkcije so pogojene z nadaljnjo naročnino po začetnem obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar