SPODBUDE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Vozilo I‑PACE je avtomobil na popolnoma električni pogon, ki ne proizvaja izpušnih plinov, zato ste v tem pogledu upravičeni do cele palete ugodnosti.fits.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
LASTNIŠTVO VOZILA I‑PACE

Model I‑PACE je kombinacija električnih zmogljivosti in izjemnega oblikovanja. Že na prvi pogled se vidi, da vozilo pripada legendarni družini avtomobilov Jaguar. Z nakupom modela I‑PACE prejmete tudi paket poprodajne oskrbe, servisiranja in podpore, kot ob nakupu katerega koli vozila Jaguar. Ker vozilo I‑PACE nima neželenih izpustov, so vam na voljo tudi spodbude in ugodnosti, ki jih omogočajo država, lokalne oblasti in podjetja, ki podpirajo prehod na električna vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA
POMOČ PRI NAKUPU ELEKTRIČNEGA VOZILA

Nekatere države nudijo neposredne finančne spodbude ali zagotavljajo voznikom električnih vozil olajšave pri davkih, kot so DDV in podobni davki, ki jih obračunavajo za vozila z bencinskim ali dizelskim motorjem. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

POMOČ PRI TROŠARINAH IN REGISTRACIJI ELEKTRIČNEGA VOZILA

Trošarine za električna vozila so običajno nižje, ponekod pa jih sploh ne zaračunavajo. V državah, kjer se registrske tablice kupuje z avtomobilom ali jih je moč zadeti na loteriji, električna vozila lahko izkoristijo nižje stroške ali pa se popolnoma izognejo loteriji za registracijo vozil. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

POMOČ PRI NAKUPU OPREME ZA POLNJENJE ELEKTRIČNIH VOZIL

V nekaterih državah obstajajo subvencije za nakup domačih polnilnic. Ponekod so na voljo tudi spodbude za namestitev skupnih polnilnic za večstanovanjske ali poslovne zgradbe. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

DAVČNE OLAJŠAVE ZA SLUŽBENA VOZILA

Za električna vozila lahko uveljavljate znatne davčne olajšave v primerjavi z enakovrednimi bencinskimi ali dizelskimi avtomobili, ki so na voljo kot službena vozila. Tudi delodajalec ima v tem primeru koristi, ki so povezane z odpisom vrednosti osnovnih sredstev. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

BREZPLAČNO POLNJENJE ELEKTRIČNIH VOZIL

Brezplačne polnilnice so običajno na voljo, kadar parkirate v nakupovalnih središčih, hotelih in na podobnih krajih. Temu pravimo polnjenje na cilju. Nekateri ponudniki nudijo tudi znižane cene polnjenja, ki so odvisne od časa, ki ga preživite na določenem kraju. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

OLAJŠAVE PRI PLAČILU CESTNIN IN PRISTOJBIN

V nekaterih primerih so električna vozila oproščena plačil cestnin. Plačevati pa vam seveda ni treba niti pristojbin za dizelske in bencinske motorje zaradi onesnaževanja zraka, ki temeljijo na količini izpustov. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

UDOBJE IN DOSTOP

V nekaterih mestih imajo električna vozila pravico uporabe voznih pasov za vozila z več potniki, čeprav v vozilu ni več oseb, in pa vozne pasove za avtobuse. Ponekod je električnim vozilom dovoljeno tudi parkiranje na mestih, kjer vozila z bencinskimi in dizelskimi motorji ne smejo parkirati, ali pa za vas veljajo nižje parkirnine. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.

POPRODAJNE STORITVE

Z nakupom vozila Jaguar si zagotovite sproščeno prihodnost, saj se ponašamo s skoraj stoletjem dolgo tradicijo v proizvodnji avtomobilov in izkušnjami s poprodajnimi storitvami. Baterija vozila I‑PACE ima zavidljivo 8-letno jamstvo*. Vedno pa vam je na voljo tudi popolna podpora naše razvejane mreže prodajalcev vozil Jaguar in visoko usposobljenih tehnikov, ki vaše vozilo poznajo kot svoj žep.

*Jamstvo za vozila I‑PACE je omejeno na 8 let ali 160,000 km (kar se zgodi prej) in ga je mogoče uveljavljati, če se uporabnost baterije spusti pod 70 odstotkov.

NAJDITE PRODAJALCA

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Spodbude se razlikujejo glede na državo in celo glede na mesto ter se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar.