F‑PACE SVR

S 5,0-litrskim motorjem V8 s tlačnim polnilnikom in največjo hitrostjo 283 km/h vozilo F‑PACE SVR predstavlja najboljše, kar lahko ponudi znamka Jaguar med svojimi športnimi terenskimi vozili.

KOMBINIRANI IZPUSTI CO2 g/km
Le 272 pri samodejnem menjalniku
 
KOMBINIRANA PORABA GORIVA l/100 km
Od 11,9

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.

Športna vozila, ki jih prilagodijo v oddelku za razvoj posebnih vozil (SVO), predstavljajo vrhunec zasnove slovite britanske znamke Jaguar. Vsako izmed njih z izjemno zmogljivostjo, izrednim razkošjem in najnovejšimi tehnologijami izraža najboljše, kar nudi znamka Jaguar. Zadnja stvaritev, ki so jo razvili v našem najsodobnejšem tehničnem oddelku razvoja posebnih vozil, je model F‑PACE SVR – vrhunsko zmogljivo športno terensko vozilo.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZKOŠNA ZMOGLJIVOST

Model F‑PACE SVR je brezkompromisni avtomobil z zmogljivostjo, ki nudi vso praktičnost in vsestranskost 5-sedežnega športnega terenskega vozila. Sprednji in zadnji sedeži Performance v perforiranem usnju Windsor s karo vzorcem nudijo izjemno udobje in podporo v prav vsakem zavoju.

ZMOGLJIVOST
VZNEMIRLJIVA ZVOČNA KULISA

5,0-litrski motor V8 s tlačnim polnilnikom modela F‑PACE SVR proizvaja globok, prepoznaven zvok kot pravi športni avtomobili. Ko ga zaženete, boste uživali v prav posebni zvočni kulisi.

OGLEJTE SI FILM
ZVOK MODELA SVR
MOTOR S TLAČNIM POLNILNIKOM V8

Izjemno zmogljiv tlačno polnjeni 5,0-litrski bencinski motor V8 s 550 KM in 680 Nm navora modela F‑PACE SVR pospeši od 0 do 100 km/h v le 4,3 sekunde ter dosega končno hitrost 283 km/h.

RAZIŠČITE ZMOGLJIVOST
MOTOR MODELA SVR
IZDELAN ZA ZMOGLJIVOST

Osrednja točka zasnove modela F‑PACE SVR je aerodinamična zmogljivost. Vozilo ima zmanjšan upor, povečan oprijem in izboljšano upravljanje, kar ima za posledico večjo stabilnost in končno hitrost, ki znaša kar 283 km/h.

RAZIŠČITE ZUNANJOST
AERODINAMIKA
PREPOZNAVNE LASTNOSTI MODELA F‑PACE SVR
IZJEMNO ZMOGLJIVE ZAVORE
Visokozmogljivi zavorni sistem modela F‑PACE SVR omogoča hiter in natančen odziv – njegova izjemna odpornost se izkaže zlasti ob večkratnem hitrem zaviranju pri visokih hitrostih.
NAJ VAŠI ČUTI DIRKAJO
Aktivni izpušni sistem s prilagodljivimi ventili, ki smo ga povzeli po modelu F‑TYPE, ima štiri izpušne cevi v visokopoliranem aluminiju, kar bo pritegnilo še več pogledov, ima pa tudi popolnoma značilen zvok.
KOVANA PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE
Visokozmogljiva aluminijasta platišča še bolj poudarjajo športni značaj modela F‑PACE SVR. Izbirate lahko med 21-palčnimi kovanimi platišči iz lahke zlitine z zaključno obdelavo Diamond Turned ali 22-palčnimi kovanimi platišči iz lahke zlitine z zaključno obdelavo Diamond Turned ali Gloss Black, ki so na voljo kot dodatna oprema.
ŠPORTNI MENJALNIK
Športni menjalnik omogoča preprosto in hitro ročno prestavljanje, je popolnoma intuitiven in še bolj poudari športno naravo modela F‑PACE SVR.
POTNIŠKI SEDEŽI
Vseeno je, ali sedite spredaj ali zadaj, vozilo F‑PACE SVR vas bo prevzelo, takoj ko boste sedli v izjemne sedeže Performance v perforiranem usnju Windsor, ki vas kar objamejo. V drugi vrsti je prostora za noge 945 mm, za kolena pa 65 mm, kar pri vozilih F‑PACE predstavlja standard.
ODPRTINE ZA ZAJEM ZRAKA NA POKROVU MOTORJA
Nova oblika in optimalna postavitev odprtin za zajem zraka na pokrovu motorja pri modelu F‑PACE SVR izboljšata zračni tok in hlajenje motorja. Zraku, ki gre skozi hladilnik, omogočata še boljši tok in zagotavljata, da hlajenje motorja poteka popolnoma nemoteno.
IZDELAN ZA ZMOGLJIVOST

Razkošje in praktičnost modela F‑PACE ostajata nedotaknjena, a s svojo izboljšano aerodinamiko različica F‑PACE SVR sprosti pravi potencial vozila, ki omogoča še boljšo zmogljivost.

MAKSIMALNO HLAJENJE

Povečane reže za zajem zraka na sprednjem odbijaču modela F‑PACE SVR ter optimalno zasnovane reže na pokrovu motorja izboljšajo tok zraka in posledično hlajenje motorja.

SPREDNJI DEL
IZBOLJŠANJE ZRAČNEGA TOKA

Edinstvene stranske reže za zajem zraka zračni tok usmerjajo stran od blatnikov ter tako zmanjšajo upor na sprednjem delu vozila, povečan spojler pa omogoča še boljši potek zračnega toka prek zadka, zaradi česar koeficient upora znaša le 0,37.

BOK
IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST

Čiste linije zadnjega dela podvozja zmanjšujejo upor, zadnji difuzor pa usmerja zračni tok, zaradi česar je model F‑PACE SVR ob visokih hitrostih še bolj stabilen.

ZADEK
SPECIFIKACIJE MOTORJA

Zaradi popolnoma aluminijastega 5,0-litrskega bencinskega motorja V8 s tlačnim polnilnikom in 550 KM je model F‑PACE SVR najmočnejši model, kar smo jih kdaj koli izdelali.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
DINAMIČNE PODROBNOSTI
Dinamični način oživi športni značaj vozila F‑PACE SVR. Izostri dodajanje plina, poveča odzivnost krmiljenja ter hitreje in pri višjih hitrostih menja prestave.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
PRILAGODITE SI VOZILO F‑PACE SVR
Vozilo Jaguar F‑PACE je zmogljivo športno terensko vozilo, ki združuje razburljivost vožnje s praktičnostjo in učinkovitostjo. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo F‑PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA
MOŽNOSTI IN OPREMA JAGUAR
Prilagodite vozilo F‑PACE SVR z vrhunskimi dodatnimi možnostmi in dodatno opremo.


OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN DODATNO OPREMO
PRENESITE BROŠURO

Bi radi izvedeli več? Za podrobne informacije o vozilu F‑PACE SVR lahko tukaj prevzamete najnovejšo brošuro.

PRENESITE BROŠURO

 Vse številke so cilji proizvajalca in so predmet končne potrditve pred proizvodnjo. Upoštevajte, da se izpusti CO2</ sub> in podatki o ekonomičnosti porabe goriva lahko razlikujejo glede na vrsto koles, s katerimi je opremljeno vozilo. Najnižje številke s serijskimi kolesi morda ne bodo dosegljive.